Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017 - Α.Π.Σ.Φ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ "Ο ΘΗΣΕΥΣ"

Άλλη μια δύσκολη αθλητική χρονιά, εγχώριων διοργανώσεων, έλαβε τέλος! Οι αθλητές του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Φιλάθλων Περιστερίου " Ο ΘΗΣΕΥΣ" έλαβαν μέρος στα παρακάτω πρωταθλήματα και απέδειξαν με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά τους, την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ας ξεκινήσουμε την ανασκόπηση μας:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ
Στίς 04/03/2017 στην πόλη των Σερρών διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Ο Συλλογός μας συμμετείχε με δύο αθλητές. Ο Πετρόπουλος Γιώργος στην κατηγορία των 75 κιλών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.Αξίζει να σημειωθεί ότι μία λάθος απόφαση των διαιτητών ακριβώς στην λήξη του ημιτελικού του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει το Χρυσό μετάλλιο.
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 Ο Βαβίλης Θανάσης που αγωνίσθηκε στην κατηγορία των 71 κιλών κατέκτησε την 5η θέση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων ο Συλλογός μας συμμετείχε με τον αθλητή ΖΑΛΩΝΗ ΑΝΕΣΤΗ ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Στο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά που διεξήχθη στις 11/03/2017 στο κλειστό γυμναστήριο ''ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ" στο Αιγάλεω ο σύλλογός μας συμμετείχε με 42 μικρούς αθλητές και απολογισμό:
26 χρυσά μετάλλια
08 ασημένια μετάλλια
08 χάλκινα μεταλλια
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στην πόλη της Κοζάνης στις 17/03/2017, ο ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΦΑΝΗΣ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ένω οι αθλητές μας ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ & ΖΕΜΠΕΡΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, αμφότεροι κατέλαβαν την 5η θεση.
ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΦΑΝΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων που διεξήχθη στις 06/05/2017, συμμετείχαμε με 5 αθλητές. Οι Αθλητές μας απέδειξαν για ακόμα μια φόρα την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας.

Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ κατέκτησε με άνεση το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στην κατηγορία των 42 κιλών .
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι 1) ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 32 κιλά, 2) ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 47 κιλά & 3) ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 59 κιλά  κατέλαβαν αντίστοιχα στις κατηγορίες τους την 2η θέση.
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Στην κατηγορία των 53 κιλών ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ κατέκτησε την 3η Θέση και ο ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ την 5η στην κατηγορία των 59 κιλών.
ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου